Apple iPhone 13 128GB (4GB RAM) - MAXcom.ba
-280,00 KM

Apple iPhone 13 128GB (4GB RAM)

Apple
> SKU: N/A

1.120,00 KM

Opis

Apple iPhone 13 je impresivan pametni telefon koji predstavlja vrhunac tehnologije u kompaktnom i elegantnom dizajnu. Opremljen najnovijim A15 Bionic čipom, ovaj uređaj nudi izvanredne performanse i energetsku učinkovitost, omogućujući korisnicima da bez problema obavljaju više zadataka istovremeno, igraju zahtjevne igre ili uređuju videozapise.

Jedna od najznačajnijih značajki iPhone 13 je njegova kamera. Pametni sustav dvostrukih leća omogućuje snimanje izvanrednih fotografija i videozapisa visoke razlučivosti, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Napredne funkcije poput Night mode-a i optičke stabilizacije slike osiguravaju jasne i stabilne snimke u svakoj situaciji.

Zaslon iPhone 13 donosi impresivno iskustvo gledanja zahvaljujući tehnologiji OLED-a koja pruža živopisne boje, duboku crnu i izvanrednu oštrinu. Uz podršku za HDR10 i Dolby Vision, ovaj zaslon omogućuje korisnicima da uživaju u sadržaju visoke kvalitete, bilo da gledaju filmove, pregledavaju fotografije ili surfaju webom.

iPhone 13 se ističe i po svojoj izdržljivosti. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj pametni telefon otporan je na vodu i prašinu prema standardu IP68, što znači da ga korisnici mogu koristiti u različitim uvjetima bez straha od oštećenja.

Integrirajući sve ove značajke u svoj elegantan i tanak dizajn, iPhone 13 postaje ne samo snažan alat, već i stilski dodatak svakodnevnom životu. Sa svojom kombinacijom vrhunskih performansi, impresivne kamere i izdržljivosti, iPhone 13 ostaje jedan od najpoželjnijih pametnih telefona na tržištu.

?Posjetite naše radnje
?Ulica 25 Novembar, Zivinice | 061-086-000

?Univerzitetska ulica br.16 RK Tuzlanka, Tuzla | 061-084-000
—>Pogledajte cijelu ponudu mobitela <—